Länk till mitt CV (öppnar Pdf-fil i nytt fönster): CV-Ingela Berger-2016-04

Länk till mitt skådespelar-CV: Ingela Berger på filmcafé.se

 

OMDÖMEN


”Ingela har en fantastisk förmåga att ta fram människan bakom fasaden. Det gör att gruppkänslan blir öppen, sann och givande. Jag kände mig berikad, befriad och mer levande och gick därifrån med en stark känsla av inre glädje.”
Eva Jungefors Nilsson, kursdeltagare

“Ingela är en mycket kreativ och mångsidig person. Hon tar sig an sina uppgifter med stor entusiasm och positivism. Ödmjukhet och lyhördhet är egenskaper som gör det lätt att samarbeta med henne. Jag ger henne varma rekommendationer.”
Marie-Louice Wallin, Cert. Coach, ICF, Utbildare på Coaching- heart to heart

“Ingela always has a positive attitude. Brings a refreshing energy to any situation. She is both focused and has a lot of creativity.”
Kjell Ängelid, Senior Management Consultant at Skandia

“Ingela is extremely responsible. Trustworthy in almost any circumstance. ”
Lars Persson, Fil dr i kärnfysik

“Ingela visar alltid gjädje och full energi och är en person som aldrig skulle lämna en kund missnöjd, du kan lita på att hon levererar!”
Jonas Dackman, Svenska Mäklarhuset ArlandaMäklarna AB, Fastighetsmäklare och kontorsägare

”…ett strukturerat och mycket välplanerat arbetssätt, vilket är förmågor som Ingela besitter till fullo. Ingela har under sin tid på företaget varit uppskattad av både kunder och kollegor både för sitt trevliga sätt och för sina kunskaper.”
Natasja Kanth, platschef Eductus AB, Sollentuna

”Hon arbetade, direkt underställd bibliotekschefen, med ett stort mått av självständighet. Hennes verksamhetsplanering präglades av struktur och god framförhållning vilket inte uteslöt fantasifullhet och improvisationsförmåga.”
Kjell Schröder, bibliotekschef, Sollentuna

”Ingela Berger … var ansvarig för den årliga Almqvistfestivalen. Festivalen var ett stort kulturprojekt, som krävde omfattande planering och samordning mellan ett stort antal deltagare, något som Berger med sin professionella inställning till uppgiften klarade på ett utmärkt sätt.”
Lars Raij, kulturchef i Sollentuna

”Ingelas musikintresse, kunskap och talang gav föreställningen fina moment av känslomässig laddning. Inte minst med levande musik och sång. Som skådespelare fick jag stort spelrum och möjlighet för egen tolkning.”
Karin Bertling, skådespelare

”Hon inger stort förtroende och hade lätt för att få goda kontakter med både arbetsgivare och arbetssökande. Hon har också god förmåga att informera både i tal och i skrift.”
Gabriela Reznik, sektionschef Arbetsförmedlingen, Upplands Väsby

”Ingela har en fantastisk förmåga att visualisera ett projekt. Hon är pedagogisk och coachande. Hon har också en mycket god stilistisk kunskap.”
Siv Ekholm, jobbcoach på Arbetsförmedlingen 2010

”Mycket bra och snabb service. Ingela förstod direkt vad jag ville med min hemsida, hon var lyhörd och körde inte över mig med sina egna tankar och åsikter, utan tog in det jag sa och förstod vad jag ville. Det hela gick väldigt fort, hemsidan var klar inom två veckor. Jag rekommenderar Ingela varmt.”
Dijana Pavlovic, humanwisdom.se

 

 

ARBETSLIVSERFARENHET:


Jobbkonsult (2015-) Arbetslivsresurs AR AB. Stöd och matchning, motiverande samtal, workshops och seminarier med långtidsarbetslösa.

Coach/underkonsult (sep-dec 2014) Academicum AB. Coachning för akademiker, anskaffande av traineeplatser, föreläsningar och gruppcoaching.

Jobb- och rehabkonsult (2013-2014) Work for you AB. Coachning, motiverande samtal, föreläsningar och seminarier med långtidsarbetslösa.

Jobbagent (2013) Sigtuna kommun. Matchning, intervjuer, rekrytering.

Egen företagare (2012) Firma Ingela Berger. Webbdesign, mobilanpassade webbplatser.

Coach (2011) Eductus, Sollentuna. Seminarier, workshops, individuella samtal, hjälp med CV, personligt brev m.m. Nyanlända och ungdomar.

Jobbcoach (2010) Arbetsförmedlingen, Upplands Väsby. Samtal och hjälp med ansökningshandlingar, intervjuträning, gruppverksamhet m.m.

Egen företagare (2006-2011) Gourmetbönans Te & Kaffe, Märsta Centrum. Försäljning och service. Ingela Berger Musik & Mening. Föreläsningar, coaching och kurser, nyhetsbrev.

Kultursekreterare (2000-2006) Sollentuna kommun. Föreståndare för kommunens konstgalleri, ansvar för kulturevenemang och konstutställningar, kulturstipendier, föreningsbidrag, administration, marknadsföring och galleriets webbsidor. Projektledare för en stor kulturfestival två år i rad. Eget ekonomiskt ansvar.

Regissör (1989, 1990, 1997, 2003) Teateruppsättningar i mindre format med amatörer och professionella skådespelare, och musiker, dansare m.fl.

Cirkelledare (1988, 1989, 1998) Folkuniversitetet och ABF.  Studiecirklar i drama (för ungdomar med funktionsnedsättningar), röstteknik, engelska och svenska som andra språk.

Reserådgivare (1991) Tjäreborgresor, Stockholm. Bokning/försäljning per telefon och över disk.

Översättare (1985, 1986, 1988) Frilansuppdrag. Tre böcker från engelska till svenska.

 

UTBILDNINGAR:


Jag har sammanlagt 165 högskolepoäng, fördelade på följande kurser:

Ledarskapets psykologi 15p Umeå Universitet (teoretiska och praktiska moment, som rollspel, och organisationspsykologi)
Idé- och lärdomshistoria 30p Uppsala Universitet
Konstvetenskap 30p Uppsala Universitet
Konsternas och idéernas historia i Centraleuropa 15p Uppsala Universitet
Kulturmöten i invandrings- och flyktingperspektiv 15p Högskolan i Gävle
Utställningsgestaltning 7,5p Umeå Universitet
Filmvetenskap 7,5p Högskolan på Gotland
Låtinspelning med digitala verktyg 15p Linnéuniversitetet
Hälsopedagogik 15p Lärarhögskolan i Stockholm
Webbdesign 7,5p Högskolan på Gotland
Webbutveckling 7,5p Högskolan i Malmö

Studier på ”eftergymnasial” nivå:

Regilinjen 3 år Kulturama, Stockholm
Sång- och musiklinje 1 år Kulturama, Stockholm
Skådespelarutbildning 1 år Calle Flygare Teaterskola

Gymnasieutbildning:

Musiklinje 1 år Värnamo Folkhögskola
Estetisk linje 2 år Södra Latins Gymnasium, Stockholm


DATORKUNSKAPER:


Jag är en van datoranvändare och använder följande program:

Officepaketet, Outlook, Microsoft Word, Powerpoint, Internet Explorer, Excel, Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat). Jag “knackar kod” I html och css och använder publiceringsverktyget WordPress.

 

INNEHAR B-KÖRKORT

 

 

comments