Fånga dagen – en morgonmeditation

“Tack för den gratis ljudfilen Fånga Dagen, har lyssnat på den och kommer att lyssna ofta på den, då den verkligen är något för mig. Tycker den var superbra!”
Rose-Marie

Denna ljudfil hjälper dig att vakna på rätt sida, att få en bra start och komma igång med en positiv livssyn. Den inte bara uppmuntrar dig att förverkliga dina mål och drömmar – den fungerar som en affirmationsövning för en stor dos livsglädje och livsmod! Låt den bli din väckarklocka! Ett perfekt sätt att vakna till dessa hoppfulla ord och toner!

“Fånga dagen” är en meditationsfil på 12 minuter för en positiv start på din dag.

Den är fylld av helande tankar för en trasig värld. Inte hurtfrisk. En mild motiverande och inspirerande text är det som jag läst in efter eget manus. Jag vill lyfta, uppmuntra och skapa trygghet.

Lyssna här eller ladda ner audiofilen via länken:

Fånga dagen

Denna 12 minuter långa ljudfil är som en mjuk behaglig väckarklocka, ger energi och skapar positiv förväntan inför den nya dagen. Givetvis kan du lyssna när och var du vill – i soffan, i skogen, på stranden … varhelst du börjar din dag.

Du får den gratis. Och jag begär ingenting av dig. Ta emot den och njut. Dela den med vänner och kolleger.

Den kostar annars 47 kronor, och redan det är ett bra pris. Musiken du hör är komponerad och inspelad av mig i min egen studio.

Ha en fin dag!
Ingela ?