Jag har alltid varit en nyfiken person, jag vill kika runt nästa hörn för att se vilka nya överraskningar livet har att ge. Upptäckarglädjen är en viktig drivkraft som tagit mig framåt. Allt som är roligt vill jag göra – och det är ju så mycket! Musik, texter, audio, video, bild, webbdesign, psykisk hälsa, kreativa projekt, te och kaffe, idéhistoria, kristen tro, coaching och mänskliga relationer – det är saker som engagerar mig och är viktiga för mig. Har vi något gemensamt?

Hur tar du vara på alla dina gåvor, styrkor, förmågor, passioner och talanger? Har du tänkt på att de är viktiga för oss andra? Har du modet att gå vidare runt nästa hörn med mig? Kanske kan vi samarbeta?

Den här sajten är min presentationsplattform, samlingsplatsen för mig som yrkesperson, och för mina kunskapsområden, intressen och verksamheter. Jag är bland annat låtskrivare, coach, skribent och föreläsare.

Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva, och därför förstår jag andra som kämpar. Jag vill få människor att må bra. Det har alltid varit viktigt för mig att lyssna till mitt hjärta och aldrig ge upp drömmarna. Jag vill uppmuntra dig att se alla möjligheter och gåvor du har inom dig. För du behövs. Bara du kan vara du.

Titta gärna på den lilla videon jag gjort här nedanför, som handlar om att upptäcka just den där gåvan:

Dela gärna denna sida med människor du känner!

Kom ihåg: du behövs – för bara du kan vara du!
Varma hälsningar
Ingela

P.S. Har du idéer eller funderingar om hur vi kan samarbeta? Tveka inte att höra av dig! D.S.