Webbdesign är en hobby som blev ett yrke. Sedan 2003 har jag hållit på med internetmarknadsföring och webbsidor, och när jag hade skapat ett antal egna webbplatser och hjälpt vänner, föreningar och mindre företag att bygga deras hemsidor bestämde jag mig för att ta ett steg till och bli professionell.

Jag arbetade en tid med att mobilanpassa webbplatser för mindre företag. Det var i de smarta mobilernas barndom. Senare gick jag över till att bygga med WordPress. Jag som tidigare helst knackat kod och haft full kontroll över alla delar, upptäckte nu att det kan vara ganska skönt att slippa de pillriga detaljerna, samtidigt som WP ger möjlighet att leka och vara kreativ med design. Denna sajt är byggd med WordPress, liksom min webbplats jagvillleva.nu.

Jag tar fortfarande uppdrag och har bland annat byggt min församlings webbplats vasakyrkanfilipstad.se.

Vill du anlita mig för att bygga och designa din hemsida eller blogg? Kontakta mig.

Priset beror på uppdragets storlek och vilken typ av sajt du önskar. Vi samtalar om detta och du får ett kostnadsförslag innan du bestämmer dig. Du får ställa alla dina frågor (finns som bekant inga dumma sådana) och därefter får du ett förslag på hur vi kan gå vidare. Du är med under hela processen och leder den genom dialog med mig.

Välkommen att höra av dig!