Jag skriver låtar och är STIM-ansluten. År 2010 gav jag ut singeln “Something Great Inside”, 2013 gav jag ut albumet “Soul Garden” och 2015 singeln “Console Me”. Samtliga låtar är egna kompositioner. Jag söker alltid nya musikaliska samarbeten. Hör av dig om du skulle vilja jobba med mig och min musik.

Mitt album “Soul Garden” från 2013 består av tio låtar om att vara människa, om längtan, saknad, om det svåra, men också om att det går att känna glädje i en sorgsen värld. Det är uppmuntrande och tröstande texter och musiken är pop/rock, ibland lite jazzackord, kanske kan man kalla det “indie” … Det är min personliga stil och mitt eget uttryck.

Jag gör musikframträdanden regelbundet och sjunger både egna låtar och andras. Mest inom pop, rock, indie, jazz och visa, men jag älskar bra musik i alla genrer, ibland vill jag överraska med något klassiskt också. Jag sjunger både högsta sopranstämman och lägsta alten.
Vill du anlita mig som sångerska eller skriva musik ihop med mig? Kontakta mig!

Vem/vilka har jag då influerats av? Varje gång jag får den frågan undrar jag vad jag ska svara. Det är ju så många! Och de är så olika. Ofta påverkas man ju omedvetet, även av sådant man kanske inte väljer att lyssna på egentligen. Men om jag nu ska räkna upp några namn så får det bli de här:

Agnetha Fältskog, Ted Gärdestad, Marie Fredriksson, The Beatles (vem är inte influerad av dem), Elton John, Kate Bush, Sally Oldfield, Genesis, David Bowie …