TÄVLING! Hur många tjurar har gömt sig?

Vad kan vi lära av tjuren Ferdinand?

Räkna INTE denna bild! Bara dem på helandetankar.se

Tjuren Ferdinand har gömt sig! Och inte bara han, utan alla hans tjurkompisar och kokompisar. De har rymt till en annan sajt, min sajt helandetankar.se som jag byggde innan jag skaffade den här bloggen. Problemet är att ingen vet hur många tjurarna är. Så ni måste leta noga på varje sida.

Här är reglerna:

Leta rätt på alla tjurar och kossor på http://helandetankar.se med dess undersidor. Klicka runt på länkarna och se hur många ni finner. Räkna även den som är på första sidan. Skulle någon bild innehålla en skymt av fler djur så är det ändå bara en som räknas. En tjur/ko per bild.

När du tror att du har hittat alla skriver du en kommentar här nere på denna sida med siffran för antalet tjurar/kor och går till min sida på Facebook och gillar “Det är aldrig för sent att vara den du är”.

Tävlingen pågår fram till och med julafton 2012.

Vinst:

Du kan vinna denna hemliga klapp!

Denna hemliga julklapp vinner den som kan räkna!

Bland dem som räknat rätt lottar jag ut en alldeles färsk ljudprodukt med hemligt innehåll. Jag kan säga så mycket som att det är en produkt inom personligt växande, men mer än så vill jag inte avslöja nu. Hur som helst är det en unik produkt som ännu inte kommit ut på marknaden. Du kommer att bli först i världen med att äga den. Jo, jag kan säga också att den kommer att bli en värdefull tillgång och hjälp för dig som vill förändra din livsstil och utvecklas som människa. (Men det är inga kostråd eller gå-ner-i-vikt-tips, jag lovar.)

Vinnaren meddelas via Facebook och/eller mejl. Om du inte finns på Facebook går det bra att tävla via kontaktförmuläret här.

Dela gärna denna sida om ni törs riskera konkurrens! På så sätt får fler vara med och leka 🙂

OBS! Tävlingen fungerar f.n. bara på desktopsajten, inte mobilversionen. Du måste alltså ha en dator för att kunna räkna tjurarna.

Sätt igång och jaga tjurar nu!!Var med i tjurjakten!

Ingela

Här är länken igen:
helandetankar.se