Ingela Berger ingelaberger.se

Här kommer en liten sommarhälsning från mig till er alla. Minns ni den gamla sången vi i min generation fick sjunga ibland på musiklektionerna: ”Sitt inte inne som fågeln i bur, det är att slösa med livet, nej följ med oss ut i Guds fria natur…”. Ja det var väl från filmen Swing it magistern, lite före min tid, men i sångböckerna fanns den när jag gick i mellanstadiet. Och för att inte tala om ”Vi gå över daggstänkta berg, fallera” och ”i naturen ut vi gå, jopp hej di, jopp hej da”.

Nu kanske du fick dåliga vibbar vid tanken på gamla skolminnen, det var inte meningen. Fast jag skriver ju mina egna sånger och i den här videon hör du litegrann ur en av dem, som handlar om just den här tiden som vi har just nu, här i Universum. Den går så vansinningt fort, så ta vara på den! Ja, titta på videon först, men gå ut sedan! Och ha en underbar sommar!!!

[embedplusvideo height=”315″ width=”560″ editlink=”http://bit.ly/1lz2AIL” standard=”http://www.youtube.com/v/6Idv8NVWIgE?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=6Idv8NVWIgE&width=560&height=315&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep9483″ /]

Tags:

Comments are closed

På min YouTube-kanal:
  • “I have not failed. I have just found 10,000 ways that don’t work.” Thomas Edison