Skulle du behöva en röst som påminde dig om det som är allra viktigast? En uppmuntrande stämma som följde dig och som du kunde hämta tröst och inspiration från, närsomhelst, överallt? Låt mig vara den rösten. Jag har spelat in den åt dig.

Ni som varit med mig ett tag vet att min väg inte alltid varit rak och bekväm att vandra. Men säkert vet ni då också att den vägen trots allt gett mig mycket – lärdomar och glädje och en passion att hjälpa andra som kämpar i motvind.

Jag har länge velat skapa något konkret – ett material som människor kan använda för att skapa förändring och mer glädje i sina liv. Jag ville göra något mer, inte bara skriva ner mina tankar och dela dem då och då. Jag ville samla alla mina resurser och min kunskap och göra något större av det.

Nu har jag gjort det.tankdigdittlivcover2

 

Äntligen, efter många års förberedelse i tanken, är det nu verklighet: mitt audioprogram för dig som vill växa.

Idag lanserar jag det nya audioprogrammet “Tänk dig ditt liv”. Och du som är min prenumerant eller tidigare e-kursdeltagare har första tjing på det! Det är ett helt unikt program – och helt nytt. Det har inte funnits att få tag i förrän just idag.

Som du säkert vet har våra tankar effekt på vår hälsa. Det finns forskning som visar det. Om du försökt skapa förändring men inte kommit framåt kan detta program vara något för dig. Det är ett ljudprogram för dig som menar allvar med ditt personliga växande, och som vill fördjupa dig och arbeta med dina tankar.

http://tankdigdittliv.helandetankar.se/

 

Jag vet vad jag talar om när det gäller negativa tankar. Jag har gått igenom stora prövningar i livet som varit mycket nära gränsen för vad jag orkat med. Men genom de erfarenheterna har jag fått en förståelse för det som är viktigast i livet, och det är att vi ska vara oss själva fullt ut, vi ska slänga maskerna och vara vårt inre sanna autentiska jag. Först då kan vi bli det vi vill bli och skapa det liv vi vill leva. Då kan vi älska oss själva och andra och skapa en bättre värld.

Detta är ett komplett träningsprogram som jag utvecklat för dig som vill hitta din positiva och sanna självbild och få bukt med de negativa tankemönster som vi alla har inom oss.

Det finns många som längtar efter förändring, som vill hitta sin livsgnista och känna att de gör skillnad i världen. Det är ett program som jag själv önskar jag haft tillgång till för många år sedan då min tillvaro slogs i spillror, och det är orsaken till att jag skapat det här programmet. Jag ger dig de verktyg och livsstrategier jag själv använt för att växa, blomstra och vara den fria och trygga människa jag vill vara, mitt i den oförutsägbara och föränderliga tillvaron. Och jag vill inspirera och uppmuntra samtidigt som jag erbjuder en metod, ett väl genomarbetat program för förändring.

Audioprogrammet “Tänk dig ditt liv” ger dig verktyg för förändring och förvandling. Läs mer om det här:

http://tankdigdittliv.helandetankar.se/

 

Vill du framåt men upplever att du fastnat? Känner du att något saknas, att du befinner dig på en omväg? Behöver du verktyg för förändring? Då ska du läsa mer här:

http://tankdigdittliv.helandetankar.se/

 

Programmet har samma namn som min e-kurs. Jag tyckte att det var ett så bra namn att jag inte ville tänka ut något nytt. E-kursen kanske får ett nytt namn istället så småningom.

Varma hälsningar

Ingela

Tags:

Comments are closed

På min YouTube-kanal:
  • “I have not failed. I have just found 10,000 ways that don’t work.” Thomas Edison