Länk till mitt CV (öppnar Pdf-fil i nytt fönster): Ingelas CV-2022

Presentationsvideo Ingela Berger from Ingela Berger on Vimeo.

Jag vill jobba med ledarskap och intern verksamhetsutveckling, kreativ metodutveckling inom coaching och utbildning och att skapa och utveckla strategier, arbetsflöden och säkerställa kvalitet. Växer ditt företag? Behöver du öppna nya kontor eller arenor? Mitt uppdaterade CV hittar du här ovan. Hör gärna av dig!

Jag är en kreativ person, så om jag får utlopp för den sidan så blir jag extra lycklig!

OMDÖMEN:

“Ingela har en fantastisk förmåga att ta fram människan bakom fasaden. Det gör att gruppkänslan blir öppen, sann och givande. Jag kände mig berikad, befriad och mer levande och gick därifrån med en stark känsla av inre glädje.” Eva Jungefors Nilsson, kursdeltagare

“Ingela Bergers styrkor ligger inom det personalledande området, där hon föredömligt utvecklat sitt team och varit en samtalspartner med ett coachande förhållningssätt gentemot sina coacher. Hon har varit en kommunikativ ledare och en god lyssnare, lyhörd för medarbetarnas idéer och önskemål. Hon är en tydlig chef, en god organisatör och har en förmåga att styra upp personalmöten och återfå fokus på agendan när teamet kommit ifrån ämnet. Ingela har alltid bemött både medarbetare, kolleger och deltagare med en varm och positiv attityd som smittat av sig på dem hon mött.” Leif Fredriksson, inköps- och IT-chef
Miroi AB

”Ingela har varit en mycket uppskattad chef, kollega och konsult, som hittade kreativa vägar att nå ut till deltagarna och ge dem användbara verktyg i deras jobbsökande. Hon har inspirerat, motiverat och bemött varje deltagare på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt.” Ulla Carlsson, gruppchef, Arbetslivsresurs, Uppsala

“Ingela är för mig en ödmjuk och kompetent ledare som lyssnat på mig som person i min yrkesroll och uppmuntrat mig i mitt arbete som coach. Jag känner mig trygg med hennes ledarskap och hon visar uppskattning för idéer och samarbete mellan personal. Utöver gott ledarskap har hon många kreativa sidor, som t.ex. undervisande klipp på youtube, göra hemsidor, musikalisk och blivande författare och mycket mer. Ingelas sätt att vara ledare gör att jag rekommenderar henne för nya uppdrag ute i världen och jag skulle mycket gärna se henne som kollega igen.” Mia Jansson, diplomerad coach/lärare/kommunikatör

“Ingela är en mycket kreativ och mångsidig person. Hon tar sig an sina uppgifter med stor entusiasm och positivism. Ödmjukhet och lyhördhet är egenskaper som gör det lätt att samarbeta med henne. Jag ger henne varma rekommendationer.”
Marie-Louice Wallin, Cert. Coach, ICF, Utbildare på Coaching- heart to heart

“Ingela always has a positive attitude. Brings a refreshing energy to any situation. She is both focused and has a lot of creativity.”
Kjell Ängelid, Senior Management Consultant at Skandia

“Ingela is extremely responsible. Trustworthy in almost any circumstance. ”
Lars Persson, Fil dr i kärnfysik

“Ingela visar alltid gjädje och full energi och är en person som aldrig skulle lämna en kund missnöjd, du kan lita på att hon levererar!”
Jonas Dackman, Svenska Mäklarhuset ArlandaMäklarna AB, Fastighetsmäklare och kontorsägare

”…ett strukturerat och mycket välplanerat arbetssätt, vilket är förmågor som Ingela besitter till fullo. Ingela har under sin tid på företaget varit uppskattad av både kunder och kollegor både för sitt trevliga sätt och för sina kunskaper.”
Natasja Kanth, platschef Eductus AB, Sollentuna

”Hon arbetade, direkt underställd bibliotekschefen, med ett stort mått av självständighet. Hennes verksamhetsplanering präglades av struktur och god framförhållning vilket inte uteslöt fantasifullhet och improvisationsförmåga.”
Kjell Schröder, bibliotekschef, Sollentuna

”Ingela Berger … var ansvarig för den årliga Almqvistfestivalen. Festivalen var ett stort kulturprojekt, som krävde omfattande planering och samordning mellan ett stort antal deltagare, något som Berger med sin professionella inställning till uppgiften klarade på ett utmärkt sätt.”
Lars Raij, kulturchef i Sollentuna

”Ingelas musikintresse, kunskap och talang gav föreställningen fina moment av känslomässig laddning. Inte minst med levande musik och sång. Som skådespelare fick jag stort spelrum och möjlighet för egen tolkning.”
Karin Bertling, skådespelare

”Hon inger stort förtroende och hade lätt för att få goda kontakter med både arbetsgivare och arbetssökande. Hon har också god förmåga att informera både i tal och i skrift.”
Gabriela Reznik, sektionschef Arbetsförmedlingen, Upplands Väsby

”Ingela har en fantastisk förmåga att visualisera ett projekt. Hon är pedagogisk och coachande. Hon har också en mycket god stilistisk kunskap.”
Siv Ekholm, jobbcoach på Arbetsförmedlingen 2010

“Mycket bra och snabb service. Ingela förstod direkt vad jag ville med min hemsida, hon var lyhörd och körde inte över mig med sina egna tankar och åsikter, utan tog in det jag sa och förstod vad jag ville. Det hela gick väldigt fort, hemsidan var klar inom två veckor. Jag rekommenderar Ingela varmt.”
Dijana Pavlovic