The Present - en liten historia med ett budskap

Jag har gjort en ny video. Den här gången valde jag att göra den på engelska. Jag valde också att inte vara med själv. Du kommer inte att se en skymt av mitt ansikte. Istället prövade jag ett nytt grepp – tecknade streckgubbar.

Videon – The Present – handlar om att ta vara på nuet och den gåva vi fått. Musiken är som vanligt min egen, jag skrev ner historien på ett block och ritade sedan teckningarna, fotograferade dem och lade in dem i videoredigeringsprogrammet. Sist komponerade jag och producerade musiken i Cubase och lade in den i videon.

Det här är nytt för mig. Jag är ingen bildkonstnär, men jag försökte minnas den uppmuntran jag fick av min teckningslärare i högstadiet en gång i tiden. Han trodde på mig, så därför vågar jag. Så viktigt det är att människor tror på en. Måtte alla få en sådan människa i sitt liv!

Jag hoppas du ska tycka om denna lilla historia! Jag har testat den på några utvalda personer och fått ta emot en del lovord, vilket gläder mig. Nu är det din tur att få se den. Jag ser fram emot dina kommentarer!

Kom ihåg: Du behövs – för bara du kan vara du!

Ingela

 

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EpBEU9GomHE” width=560 height=315 ]

 

Tags:

Comments are closed

På min YouTube-kanal:
  • “I have not failed. I have just found 10,000 ways that don’t work.” Thomas Edison